ONZE REALISATIES

1

MAATMEUBILAIR

Van badkamers op maat tot ingemaakte kasten en dressings. In onze werkplaats te Kortrijk maken wij diverse interieurtoepassingen. Door een op maat gemaakt interieur voelt U zich ook direct thuis. Zo kan U vb. koken in een keuken van hoogstaande kwaliteit of kan U helemaal tot rust komen in een badkamer of slaapkamer op maat. Dankzij ons ervaren team plaatsen we uw maatmeubelen volledig volgens uw wensen.

2

HORECA -EN WINKELINRICHTING

De inrichting van uw winkel  vraagt  maat –en precisiewerk. Wij zorgen voor een perfecte inrichting, afwerking en opvolging om zo de vooropgestelde planning te kunnen aanhouden. De winkelinrichting wordt in ons eigen atelier gemaakt en bij U ter plaatse gemonteerd. Doorheen het gehele project hebben we oog voor detail  en uw tevredenheid.

3

TIMMERWERKEN

Wij maken en plaatsen al uw binnenschrijnwerk: van het plaatsen van verlaagde plafonds, trappen, wanden tot het leggen van een houten parketvloer. Daarnaast plaatsen wij ook brandwerende binnendeuren. Kortom, voor al het binnenschrijnwerk van uw woning kan u terecht bij Tweepunteen. Dit kan volgens eigen ontwerp of aan de hand van een ontwerp van een architect of interieurspecialist.

tweepunteen.be

 

Timmerwerken | Stasegemsesteenweg 80 | 8500 Kortrijk

 

info@tweepunteen.be | www.tweepunteen.be